Božanski konji

 Božanskih konjev je v igri že kar veliko, sploh na mednarodni. Slovenska verzija je pač mlada, zato ima le nekaj božanskih konjev (ang. Divines).
Tukaj jih bom nekaj predstavil ter opisal njihove bonuse.

Jupiter

Jupiter je prvi božanski konj, ki je prišel na Slovenski Howrse. Dobili smo ga pri Pinatah - razbiti jih je bilo treba vseh 20. Obstajalo naj bi 32 Jupitrov.
Ko ga dobiš, ima 1080 Genetskega potenciala, 1200 Sposobnosti in 3000 let. Kot vse ostale Božanske konje, se ga ne da starat. Prav tako se ne more pariti ali se prodajati.
Posebnosti:
Jupiter pripada h konjem Osončja. Z njim lahko greste jahat v Spiralasto galaksijo, s čimer mu boste izboljšali sposobnosti. Vsakič, ko v enem dnevu zmaga na tekmovanju, vam prinese tudi 1 diamant.

Merkur

Merkur je drugi Božanski konj na našem Howrsu, k nam pa je prišel z Loterijo - bil je glavna nagrada zraven Paketa 3 bonov in Fallabele (o njej kdaj drugič). Zadnje tri dni Loterije se ga je dalo dobiti tudi v Rogovih dobrin, če si imel srečo.
Merkurji se ne parijo in se jih ne da prodati. V igri jih je 82.
Posebnosti:
Merkur pripada h konjem Osončja. Odpeljite ga na ježo v črno luknjo in mu izboljšajte sposobnosti. Prinaša vam 1 diamant vsakič, ko je datum praštevilo in če ste se v igro prijavili v zadnjih 3 dneh.

Neptun

Neptun je tretji Božanski konj oz. Konj Osončja na Howrse.si. Dobili smo ga lahko le v igri Potovanje družabnikov in proti koncu te igre tudi v Rogovih dobrin. Ta konj se tako kot ostali božanski konji Osončja ne pari in ne prodaja. Izjema sta Mars in Venera, ki se lahko parita.
V igri jih je trenutno le 50.
Posebnosti:
Neptun pripada h konjem Osončja. Z njim lahko greste jahat okrog Plutona, s čimer mu boste izboljšali sposobnosti. Neptun vam prisluži 3 diamante vsakih 10 dni, ko se prijavite v igro.

Venera

Venera je prva samica med Konji Osončja. Razmožuje se lahko z Marsom. Njun mladič se imenuje Uran. Ampak Venera se lahko pari le enkrat v življenju!
Venero smo dobili med igro Osvobodimo konje, zanjo si moral osvoboditi 57 različnih konjev. Do zdaj je to prva Božanska kobila na SLO, ki se lahko razmnožuje (na Mednarodnem pa je to tretja Božanska kobila)!
Posebnosti:

Venera je konj Osončja. Venera je samica in se lahko pari enkrat v svojem življenju z božanskim konjem Marsom, ter dobi mladička Urana. Lahko jo peljete na ježo na zunajosončni planet, da zvišate njene spretnosti.
Ob vsaki mladi luni vam podari 5 diamantov, če ste se v zadnjih 3 dneh prijavili.

 

Uran

Uran je Božanski konj, sin Marsa in Venere. Urana ne moremo prodajat, pa tudi razmnožuje se ne. Skoti se z 1080 Genetskega potenciala in 1200 Sposobnostimi.
Posebnosti:
Uran je spada med Konje Osončja in je sin Venere in Marsa.
Lahko ga pelješ jahat na Halleyev komet, da mu izboljšaš sposobnosti.

Mars

Mars je Božanski konj, Konj Osončja.
Dobilo se ga je v Rogu dobrin, če si imel srečo, ampak ta akcija je trajala le 3 dni. Mars se lahko pari z Venero, vendar število parjenj ni omejeno (Pri Veneri namreč je). Njun sin je Uranus.
Tako kot ostali Božanski konji ima 1080 Genetskega potenciala, se ne stara in ne prodaja.
Posebnosti:
Mars pripada h konjem Osončja. Lahko greste na ježe na Supernovo in povečate njegove sposobnosti. Prinese vam 1 diamant vsakič, ko dobi 20 točk za sposobnost.

Saturn

Saturn je na SLO verziji še razmeroma nov, na mednarodni pa obstaja že nekaj dlje časa.

Saturn se ne pari, ne prodaja.
Dobili smo ga z Loterijo, na kateri je bil vsak dan drug konj za glavno nagrado, zato obstajajo le trije Saturni.
Posebnosti:
Saturn pripada h konjem Osončja. Lahko greste na ježe v Mlečno cesto in povečate njegove sposobnosti. Ob vsaki polni luni vam prinese tudi 5 diamantov, če ste se v igro prijavili v zadnjih 3 dneh.

Zemlja

Zemlja

Zemlja je druga Kobila osončja. Pari se lahko s Soncem, njun mladič pa je Luna. Pari se lahko le enkrat v življenju!
Dobili smo jo pri igri Lov na zaklad, priti si moral skozi vseh 20 ovir.
Zemlje se ne more prodati.
Posebnosti:
Zemlja pripada h konjem Osončja. Zemlja je samica in se lahko pari enkrat v življenju s Soncem. Skotila bo Luno. Z njim lahko greste jahat v galaksijo Antena, s čimer ji boste izboljšali sposobnosti. Vsakič, ko ima njen sin rojstni dan, vam bo prinesla tudi 1 diamant.

Sonce

Sonce je še en božanski "Planetni" konj. Pari se lahko z Zemljo, da dobi sina Luno.
Tega konja dobiš, če imaš v lasti vse (zgoraj opisane) Božanske konje Osončja.
Sonce je prvi konj Osončja (in morda edini), ki se lahko proda.
Posebnosti:
Sonce pripada konjem Osončja. Lahko ga pelješ jahat na komet Hale-Bopp, s čimer mu boš zvišal sposobnosti.
Dobiš ga lahko le, ko imaš vse ostale konje Osončja, razen Lune.
Če želiš, lahko tega konja tudi prodaš.

Luna


Pripada konjem Osončja in je sin Zemlje in Sonca. 

Z njim lahko greste jahat na okrog Zemlje, s čimer mu boste izboljšali sposobnosti. Obiščite ga vsak dan, da vam bo, ko bo imel rojstni dan, Zemlja prinesla 1 diamant.

 Lahko ga tudi prodate.

Eurus

Pridobili smo ga v nagradni igri čarobna vožnja v Decembru 2012.

 

Eurus je eden izmed vetrovnih božanskih konjev.

Jahate ga lahko čez oceane, da povečate njegovo moč vetra, ali čez gore, da izboljšate njegove spretnosti. Ježa čez ravnino izboljša njegove spretnosti in njegovo moč vetra. Do 3100 let starosti, kakor hitro moč vetra Eurusa doseže100 %, bo lahko ustvaril nevihto. Ko nevihta mine, boste osvojili eno izmed naslednjih daril: Ko nevihta mine, boste osvojili eno izmed naslednjih daril:

 

  Črna orhideja
  Diamant
  še eno presenečenje

 

Smer vetra določi točke spretnosti ali smer vetra, ki jo Eurus prejme med temi ježami.

Za določeno smer vetra lahko Eurus prejme tudi bonus za spretnosti ali kazen za trenutni dan.

Na howrsu je sicer še mnogo božanskih konjev, a jih je preprosto preveč, da bi vse takoj napisali. Jih pa bomo dodajali a bo morda trajalo nekaj časa, preden bodo vsi gor. Spremljajte tudi nagradne igre, saj vedno znova prihajajo novi ;)

Avtor te strani: Rynx

Pomagala: angela123